فرهنگ ایثار وشهادت

 

 

21:40:26

 

رویج فرهنگ ایثار و شهادت و تلاش برای احیاء آن برای مقابله با تهاجم فرهنگی موضوعی است که نیازمند بررسی ابعاد مختلف آن است. 


ایجاد کردن و سپس توسعه یک فرهنگ در میان یک جامعه، فعالیتی تدریجی و زمان‎بر است. البته بعضی از حوادث تاریخ در ایجاد و گسترش یک فرهنگ نقش تسریع کننده‎ای دارند. مثلاً در خصوص توسعه و گسترش شهادت در جوامع، حوادث بزرگی نظیر حماسه عاشورا، نهضت‎ها و قیام‎هایی که بعد از آن در طول تاریخ تشیع به وقوع پیوسته و در زمان معاصر، پدیده انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و سپس جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ٨ ساله، در رشد و تسریع و گسترش فرهنگ شهادت در میان جوامع از جمله لبنان و فلسطین نقش داشته‎اند. امّا برای تداوم و گسترش این فرهنگ در زمان کنونی چه باید کرد در این نوشتار، ابتدا شهادت و فرهنگ شهادت طلبی، تعریف و سپس عوامل تقویت و تضعیف این فرهنگ بررسی شده است.

تعریف شهادت
شهادت، مرگی از نوع کشته شدن است که شخص مؤمن، آگاهانه و با اختیار و به خاطر اهدافی که از منظر دین، مقدس شمرده شده است، آن را بر می‎گزیند که قرآن کریم از آن به معنای «قتل فی سبیل الله» یاد کرده است.

فرهنگ شهادت طلبی
با توجه به شمولی که در معنای واژه فرهنگ نهفته است، حالت استیلا، فراگیری و نهادینه شدن این اشتیاق به شهادت در راه خدا، در جامعه اسلامی است. چنانچه فرهنگ نماز تا حدودی چنین شمولی دارد.[١]


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393
میوه ها درقرآن

 

 

میوه های انار، زیتون،‌ خرما،‌ انجیر و انگوردر قرآن کریم از آنها یاد شده است . این میوه هاعلاوه بر جنبه خوراکی از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز قابل توجه هستند و همواره در طب سنتی و نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده اند.
در قرآن کریم به میوه انجیر و زیتون قسم یاد شده است و در آیات متعددی از میوه های انار، انگور و خرما نام برده شده است. قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم (ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش های متعدد به اثبات رسیده است.
در مورد ارزش غذایی انجیر باید گفت که قند زیادی دارد به گونه ای که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد
انجیر
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم یاد شده است. امام رضا (ع) فرموده است که درخت انجیر شبیه ترین درخت به درختان بهشتی است.
این میوه در طب سنتی نیز برای درمان بیماری هایی از سوی پزشکان استفاده می شده است . سقراط پدر علم طب همیشه انجیر را برای بیماران به خصوص بیمارانی که تشنگی و تب داشتند، تجویز می کرد.می گویند افلاطون به قدری انجیر را دوست می داشت که بعضی آن را دوست فیلسوفان نا میده اند . سقراط انجیر را جذب کننده مواد نافع و دفع کننده مواد مضر می دانست .
در مورد ارزش غذایی انجیر باید گفت که قند زیادی دارد به گونه ای که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B، C است.
انجیر منبع غنی از یک نوع فیبر غذایی است که نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد. از این میوه همچنین می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.مصرف انجیر برای رفع برخی از زگیل ها نیز موثر است.
در حدیثی از حضرت رضا (ع) آمده است : انجیر بوی بد دهان را از بین می برد ، لثه ها واستخوانها را محکم می کند ، مو را می رویاند ، درد را بر طرف می سازد و با وجود آن نیاز به دارو نیست . و نیز فرمود : انجیر شبیه ترین اشیا به میوه بهشتی است .


|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393
امام حسین (ع) وزیارت عاشورا

حسین (ع) سرور و سالار شهیدان و بهترین آرامش‌دهنده و شفاعت کننده است، و البته قرائت زیارت عاشورا، راهی برای نزدیکی به سیدالشهدا (ع)، تعجیل در دعاها و حاجات خیر و گشایش مشکلات است.

قرائت زیارت عاشورا، مهم‌ترین آیین ماه محرم‌الحرام است و ما شیعیان با خواندن این زیارت به سرور و سالار شهیدان سلام می‌دهیم و از شالوده ستم و ظلم بر آن عزیز، بیزاری می‌جوییم.



|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393
ضزب المثل ها

1- سرزنش بجا بهتر از تعریف بیجاست.(اسپانیایی)

 

2-دردنیا دو خانواده وجود دارد داراها وندارها(اسپانیایی)

 

3-اگردر جوانی سوزنی بدزدی درپیری پول خواهی دزدید.(چینی)

 

4-آدم باهوش دردسرهای بزرگ رابه دردسرهای کوچک تبدیل می کند ودردسرهای کوچک رااز بین می برد.(چینی)

 

5- مالی راکه باد می آورد، طوفان پراکنده می کند.(عربی)

 

6-مزرعه سفره خداست.(استونیایی)


|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
نویسنده : عباس
تاریخ : یک شنبه 17 اسفند 1393
عسل وقرآن

  

 

عسل یک محصول غذایی مفید و معطر است که از قرنها پیش به عنوان پرارزشترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده  است .از گذشته تا کنون از این ماده در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها به دلیل وجود آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز در ترکیب عسل در معرض آن نابود می شوند .

عسل یکی از هدیه های ارزنده و پرارزش طبیعت می باشد که خداوند در قرآن  و در سوره نحل آن را بعنوان ماده شفابخش برای انسان معرفی نموده است:«فِیهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ»، «خوردن عسل برای مردم شفاء است» ،واژه‌ی «شفاء» در قرآن، تنها درباره‌ی عسل به کار رفته است  و در سوره‌ ی نحل  (زنبور عسل) خواص شفا بخش آن در درمان انواع بیماریها یاد آور شده اند .  پیامبر اسلام(ص) نیز در مورد عسل و خواص آن این چنین فرمودند: «لم یستشف المریض بمثل شربة العسل» «هیچ مریضی، به مانند نوشیدن عسل شفاء پیدا نمی‌كند.»

 

 


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
گیلان سرزمین من
تاريخچه

گيلان كه در اوستا از آن به نام -وارنا نام برده مي شود مركز باستاني اقوام مختلفي است كه معروفترين آنان دو نوع گيل و ديلم هستنديونانيان اين سرزمين را كادوسيان مي نامند. بعضي از محققين كادوسيان را از بوميهاي ايران قبل از آمدن آرياييها به اين سرزمين مي دانند . بنا به گفته دياكوئوف روسي قريب به سه هزار سال پيش، سرزمينهاي پرجنگل كاسپيان كادوسيان و گيلان (گيلها) در شمال خاك ماد قرار داشته است. گيل ها به تدريج با كادوسي ها بصورت تيره واحدي درآمدند. گيل ها در دوره حكومت مادها نيز كاملاً مستقل بودند؛ كورش هخامنشي با كمك گيل ها دولت ماد را منقرض كردگيلان در قرون اول و دوم هجري پناهگاه علويان و محل امني براي آنان بوده است . علويان با مردم خوش رفتاري نموده و در سختي ها با آنان همدردي مي کردند .گيلان در اواخر دوره قاجاريه، ترقي و پيشرفت زيادي كرد و به صورت دروازه اروپا درآمد و در نهضت مشروطه نيز گيلانيان نقش مهمي در به ثمر رساندن انقلاب داشتند.مردم گيل همواره مردمي آزاده بوده اند خاورشناسان بزرگ گيلان و سرزمين هاي ساحل جنوبي درياي کاسپين را داراي تمدن3 هزار ساله دانسته و برخي از آنان به وجود تمدني بزرگ در املش و ديلمان اشاره دارند. در مورد نخستين تمدنهاي تشکيل شده در سرزمين گيلاني مي تواند از تمدن مارليک نام برد.آثار بدست آمده از منطقه تالش نيز حکايت از وجود تمدني عظيم در اين منطقه را دارد که جايگاه کادوسي ها يا تالشي هاست، در نوشته هاي دوره ساساني و کتب تاريخي اوايل اسلام کمتر به نام گيلان بر مي خوريم. در آن زمان اين منطقه با نام ديلم پر آوازه بوده است. گيلان سرزمين جنگل و باران، سرزمين برنج و زيتون و نوغان بستر رودهاي خروشان آرميده در دامن پر مهر درياي کاسپين سرشار از زيبائيها و ديدنيهاست. زبان مردم گيلان زيبا و دلنشين گيلکي است و در بخشهايي از اين سرزمين گويشهاي تالشي و ترکي نيز رايج مي باشد. گيلان سرزميني با تنوع قومي و گويشي است و گوناگوني و تنوع فرهنگي آن بيش از هر جاي ديگر ايران ديده مي‌شود.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
علائم افراد امیدواروافراد ناامید

افراد امیدوار:      1-  جملات خودرابافعل مثبت تمام می کنند.

                           2-همواره شاد وخندان وسخنانشان امید آفرینند.   

                           3-افراد امیدوار نوعااز واژه چگونه استفاده می کنند.

                           4-در اتوبان وشاهراه زندگی همیشه به آینده وجلو نگاه میکنند.

                          5-افراد امید وار در زندگی خودشان برنامه دارند. 


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
متن حدیث شریف کسا

 

متن حدیث شریف کساء


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

به نام خداوند بخشنده مهربان

عَنْ فاطِمَهَ الزَّهْراَّءِ عَلَیْهَا السَّلامُ بِنْتِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ

از فاطمه زهرا سلام اللّه علیها دختر رسول خدا صلى اللّه علیه

وَآلِهِ قالَ سَمِعْتُ فاطِمَهَ اَنَّها قالَتْ دَخَلَ عَلَىَّ اَبى رَسُولُ اللَّهِ فى

و آله ، جابر گوید شنیدم از فاطمه زهرا که فرمود: وارد شد بر من پدرم رسول خدا در

بَعْضِ الاَْیّامِ فَقالَ السَّلامُ عَلَیْکِ یا فاطِمَهُ فَقُلْتُ عَلَیْکَ السَّلامُ قالَ

بعضى از روزها و فرمود: سلام بر تو اى فاطمه در پاسخش گفتم : بر تو باد سلام فرمود:

اِنّى اَجِدُ فى بَدَنى ضُعْفاً فَقُلْتُ لَهُ اُعیذُکَ بِاللَّهِ یا اَبَتاهُ مِنَ الضُّعْفِ

من در بدنم سستى و ضعفى درک مى کنم ، گفتم : پناه مى دهم تو را به خدا اى پدرجان از سستى و ضعف

فَقَالَ یا فاطِمَهُ ایتینى بِالْکِساَّءِ الْیَمانى فَغَطّینى بِهِ فَاَتَیْتُهُ بِالْکِساَّءِ

فرمود: اى فاطمه بیاور برایم کساء یمانى را و مرا بدان بپوشان من کساء یمانى را برایش آوردم

الْیَمانى فَغَطَّیْتُهُ بِهِ وَصِرْتُ اَنْظُرُ اِلَیْهِ وَاِذا وَجْهُهُ یَتَلاَْلَؤُ کَاَنَّهُ الْبَدْرُ

و او را بدان پوشاندم و هم چنان بدو مى نگریستم و در آن حال چهره اش مى درخشید همانند ماه


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
نظر علما ومراجع

ختم 10روزه حديث شريف کسا

يک قرار معنوي ديگر براي حاجتمندان(ايشالا دست خالي برنميگرديم)

حضرت آيت‌الله بهجت: براي شفاي مريض حديث کساء را مکررا بخوانيد و هنگام خواندن در مجلس عود روشن کنيد. (گوهرهاي حکيمانه، ص 13)

حضرت آيت‌الله ميرزا جواد تبريزي: براي درخواست حاجت حديث کساء را بخوانيد. (مجله افق حوزه، ش 205؛ ماهنامه موعود، ش 107)

حضرت آيت‌الله لطف‌الله صافي: با توجه به اين که حديث کساء مشتمل بر فضايل اهل بيت است، خواندن آن مستحب بوده و توصيه مي‌شود. (استفتاء شخصي)

حضرت آيت‌الله شبيري زنجاني: اگرچه گفته شود سند صحيحي ندارد، اما محتواي درستي دارد و برکات آن به تجربه ثابت شده است. (استفتاء شخصي)

حضرت آيت‌الله سيدعلي گلپايگاني: براي فرزنددار شدن از شب مجامعت تا مشخص شدن بارداري هر شب حديث کساء را بخوانيد. (توصيه به نگارنده در تاريخ يکشنبه 20/2/89 قبل از نماز مغرب در بيت ايشان)

حضرت آيت‌الله وحيد خراساني: خواندن حديث کساء توصيه مي‌شود. (استفتاء شخصي)

حضرت آيت‌الله سيد صادق شيرازي: خواندن حديث کساء توصيه مي‌شود. (استفتاء شخصي)

حضرت آيت‌الله سيدصادق روحاني: اولا سند حديث در نهايت اعتبار است. ثانيا مضمون و محتواى حديث شريف عالى و سرشار از فضيلت‏ها و کمالات محمّد و آل محمّد (ع) است، که در روايات بى‏شمار و معتبرى اين مضامين و مفاهيم رسيده است؛ بنا بر اين، در محتوا و مضامين حديث شريف و دلالت آن، چيزى براى ترديد به نظر نمى‏رسد.

آيت الله جاودان: اگرچه متن آن از نظر عقيدتي قابل احتجاج نيست، اما مطالب آن صحيح است و از آن حوائجي گرفته‌ايم. لذا خواندن آن توصيه مي‌شود. (نظر ايشان از قول يکي از شاگردان)

آيت‌الله شيخ جواد کربلائي: خواندن حديث کساء براي رفع حاجت و شفاي بيمار خوب است. (استفتاء شخصي)
 

آيت‌الله آقارضي شيرازي: اگرچه سند درستي ندارد، اما چون مطالب آن درست است، خواندن آن را براي گرفتن حاجت و شفاي مريض توصيه مي‌کنيم.

حضرت آيت‌الله بهاءالديني: براي رهايي از مشکلات راه‌هايي است که بهترين آنها را خود ما حس کرده‌ايم و به کمک آنها به حاجت‌هايمان رسيده‌ايم که چهار چيز است: نذر کردن گوسفند براي فقرا، خواندن حديث کساء به طور پي در پي، پرداختن صدقه و ختم صلوات (آيت بصيرت، ص 68). آنگاه که هواپيماهاي دشمن شهرهاي ايران را بمباران مي‌کرد، امام جمعه درود خدمت آقا (آيت‌الله بهاءالديني) رسيده، حملات بسيار دشمن را مطرح کرد. آقا دستور قرائت «حديث کساء» را مي‌فرمايند. چندي بعد خبر آوردند که هواپيماها مي‌آيند و تنها شهر را دور زده، از منطقه خارج مي‌شوند. تا اين که يک روز هواپيماي دشمن هنگام حمله به شهرستان بروجرد مورد اصابت نيروهاي اسلام قرار مي‌گيرد. خلبان هواپيما با چتر خود را نجات مي دهد و پس از اسارت مي‌گويد: « مأموريت من انهدام کارخانه سيمان درود بود، ولي وقتي نزديک شهرستان مي‌شدم هر چه نگاه به پايين مي‌انداختم جز آب چيز ديگري از مردم و يا کارخانه نمي‌ديدم». (آيت بصيرت، ص 122)

حضرت آيت‌الله مبشر کاشاني: چون از آن به کرات اثر ديده شده است، در اعتبار آن ترديدي نيست. مرحوم آيت‌الله بهاءالديني بسيار به آن معتقد بودند. هنگامي که ايشان در بيمارستان بستري بودند، به اتفاقي جمعي از دوستان به بيمارستان رفته و حديث کساء را براي شفاي ايشان خوانديم و ايشان شفا يافتند. (استفتاء شخصي)

نقل از صداي شيعه

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
چند معما برای کودکان

برای دانلود چند معما برای کودکان روی لینک زیر کلیک نمایید.

 

دریافت


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393
نابودی نعمتها

چرا نعمتها گرفته میشود؟

خداوند مهربان وحکیم است هم ما رادوست دارد وهم بر مبنای حکمت نعمتی را به ما میدهدویا نعمتی را از ما می گیرد چه خوب است که رمز زوال نعمتها را بدانیم تا شایستگی داشتن نعمتها رااز دست ندهیم قرآن مجیدعناوین زیر راعوامل زوال نعمتها میداند:


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
تصویر ومعرفی



:: موضوعات مرتبط: معرفی روستا , ,
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
ام ابیها

 


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393
نام مبارک

معروفترین نام مبارک حضرت حق که همه صفات جلال وجمال وکمال ذات مقدس او درآن نهفته است الله مباشدکه 980باردرقرآن کریم آمده است واین اسم از چنان اهمیتی بر خوردار است که

 

حضرت علی (ع)فرمودند الله بزرگترین اسماءالهی است که بر دیگری سزاوار نیست که خود را به آن بخواند.....


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
تاریخچه مسجد جمکران

تاریخچه مسجد جمکران

ساخت این بنا به نقل عالم معاصرمحدث نوری به فردی به نام شیخ حسن بن مثله جمکرانی مربوط می‌شود، به گفته او که در بیداری با امام دوازدهم شیعیان، مهدی دیدار کرده است و حجت بن حسن دستور ساخت مسجد را به وی داده است.


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 9 اسفند 1393
فواید نماز
فواید نماز:

 

1-نماز ماهیچه های بدن را قوی میکند.

 

2-نماز فشار خون را کم میکند.

 

3-نماز سلول های مغز را فعال میکند.

 

4-نماز برای مادر باردار مفید است.

 

5-نماز آلزایمر را به تاخیر میاندازد.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : عباس
تاریخ : شنبه 9 اسفند 1393
یک درس قرانی

آنچه ازخوبیها به تورسید از خداوند است وآنچه از بدی به تو رسید ازخود توست.

 


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
:: ادامه مطلب
نویسنده : عباس
تاریخ : جمعه 8 اسفند 1393
آثار یاد خدا

یاد خداوندبرکت های بسیاری دارد،ازجمله:

1.یاد نعمت های او عامل شکراوست

2.یاد قدرت او سبب توکل بر اوست

3.یاد الطاف او سبب محبت اوست

4.یاد قهر و خشم او علتی برای خوف از اوست

5.یاد عظمت و بزرگی او سبب خشیت در مقابل اوست

6.یاد علم او به پنهان آشکار مایه حیا و پاکدامنی ماست

7.یاد عفو و کرم او مایه امید و توبه است

8.یاد عدل او عامل تقوا و پرهیزکاری است.

به نقل ازکتاب شیوه های دعوت به نماز :حاج اقا قرائتی


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : عباس
تاریخ : جمعه 8 اسفند 1393
تبریک وپیامها

هفته تربیت اسلامی وروز امورتربیتی برتلاشگران عرصه تربیت گرامی باد.

الهی وقتی بیدار شدم که هنگام خوابیدن است .الهی هرچه بیشتر دانستم نادان تر شدم برنادانیم بیفزا الهی جان به لب رسیدتاجام به لب رسید.

عوامل موثر بر متربی :1-معلمان2-پدر ومادر3-دوستان4-فضای جامعه5-کتب ومجلات 6-رسانه ها 7-محل زندگی 8-همسایه ها .

میم مربی گری :مقبولیت -محبوبیت -موقعیت -ظاهر زیبا -حسن شهرت- بشاشیت-احترام به مخاطب -خنده رو.

فرزندان خود را مجبور نکنیدآداب و عادات شما رافرا بگیرند چون آنان برای زمان غیر از شما آفریده شده اند. حضرت علی (ع)


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : عباس
تاریخ : پنج شنبه 7 اسفند 1393
سخن بزرگان

سلام را آشکار کنید تا دوستی شما آشکار گردد.پیامبر اکرم (ص)

خوشحالی مومن درسیمای اوست واندوهش درقلبش.امام علی (ع)

هرکار مهمی که بسم ا...برآن گفته نشودناتمام است .امام علی (ع)

غصه خوردن نیمی از پیری است. حضرت محمد (ص)


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : عباس
تاریخ : چهار شنبه 6 اسفند 1393